Genel Müdür Dilsiz’den İskenderun hamlesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, beraberindeki heyetle birlikte İskenderun’daki yeni sportif yatırımların alanlarını yerinde inceledi.

İlk olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alan Dilsiz, daha sonra Meydan Mahallesi’nde inşaa edilecek olan Tam Olimpik Yüzme Havuzu Projesi ile İskenderun’un yeni stat projesinin yerini inceledi.

Daire Başkanı Teyfik Gök, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Ferit Gündel ile İSTE Rektörü Tolga Depci’nin de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Tosyalı, yapılacak tam olimpik yüzme havuzu projesi ile yeni stadın İskenderun’a yakışır muhteşem sportif tesisler olacağını ifade etti.

Yeni yatırımlar ile İskenderun ve bölgesinde spora teşvikin artacağını ifade eden Ahmet Dilsiz de, yeni yatırımlarla bölgenin spora hizmet verecek nadide eserlere kavuşacağını ifade etti.

İskenderun Yeni stat projesi

Dilsiz ayrıca, Atakaş Hatayspor’un iç saha maçlarını oynayacağı 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumunun da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılacağı törenle açılacağını ifade etti.

Bir cevap yazın