5 Temmuz coşkusu başlasın!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivali çerçevesind düzenlenecek olan sportif etkinlikler için son kayıt tarihinin 28 Haziran olduğunu duyurdu.

İskenderun Belediyesi ve İskenderun İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek olan tenis, bocce, basketbol, voleybol, kick boks, yamaç paraşütü, bayan futbolu, doğa yürüyüşü, masa tenisi, yelken turnuvası, satranç gibi etkinlikler için başvuruların sahil spor kompleksi ve Millet Parkı spor kompleksinde yapılabileceğini ifade eden Başkan Tosyalı, ayrıntılı bilginin 444 1 939 numaralı çağrı hattından da alınabileceğini söyledi.

İskenderun’u sportif turnuvalarla ‘5 Temmuz Ruhu’nun saracağını belirten Tosyalı, “Öncelikle 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde düzenlenen spor etkinliklerine katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Şunu da söylemek istiyorum; pandemi dolayısı ile bu yıl düzenlenecek spor etkinlikleri kesinlikle sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılacak. Turnuvalar sonucunda dereceye giren sporculara ödüller takdim edilerek katılım belgeleri verilecek. Kayıtlar Sahil Spor Kompleksi, Milet Parkı Spor Tesisleri ve İlçe Spor Müdürlüğünden yapılabilecek. Son kayıt tarihi 28 Haziran. Turnuva hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Belediyemizin 444 1 939 numaralı çağrı hattından bilgi alabilirler” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın