CHP Genel Başkan Yardımcısı Hatay’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Kırıkhan ve Reyhanlı’da çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Hatay’a geldi.

CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur ve İl Başkanı Ramiz Parlar’ın eşlik ettiği Karaca ilk olarak Hatay İl Başkanlığı’nı gezerek partililerle buluştu.

Reyhanlı İlçe Başkanlığı, Reyhanlı Sanayi Sitesi, Tornacılar Demirciler ve Makinistler Odası, 11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneği’ni ziyaret eden Karaca, 11 Mayıs 2013 tarihinde Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırılarından biri olarak tarihe geçen Reyhanlı patlamasının mağdurları işe biraraya gelerek yanınızdayız mesajı verdi.

Daha sonra Kırıkhan’da HAYAD(Hatay Yardımlaşma Derneği) Başkanı Rahmi Vardı ve Dernek Yöneticileri ile birlikte geçici koruma altındaki çocuklarla bir araya gelen Karaca, Suriyeli yetim çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

HAYAD Gıda Bankası’nı ziyaret eden Karaca, Suriyeli mültecilere yardım eli uzatan dernek hakkında Rahmi Vardı’dan sistemin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Dernek Başkanı Vardı, Genel Başkan Yardımcısı Karaca’ya ‘Atatürk’ün Manevi Dünyası’ adlı kitabı imzalayarak hediye etti.

Yol üzerinde soğan hasadı yapan üreticileri de dinleyen Karaca, “Ülkemizin haketmediği koşulları tersine çevirmek için üretmeye, çalışmaya, umudu örgütlemeye, dayanışma ile mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın