İskenderun’un geleceği Başkent’te masaya yatırıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi ve Ziraat Park Projesi başta olmak üzere ilçenin çehresini değiştirecek projeleri  Ankara’da masaya yatırdı.

İller Bankası Genel Müdürümüz Yusuf Büyük, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar’ı ziyaret eden Başkan Tosyalı ve Milletvekili Özel’e Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Meclis Üyesi Erdem Ünlüçetinya da eşlik etti.

Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi ve Ziraat Park Projesi’ni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar ile birlikte değerlendiren Başkan Tosyalı ve beraberindeki heyet, ilçede yapılması planlanan sportif projeler ve yeni yatırımlar için başkentten destek isteyen Başkan Tosyalı, “İskenderun’umuzu daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Olumlu ve verimli görüşmeler gerçekleştirdik” derken, spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini söyledi.

Bir cevap yazın