İmzalar İSTE Gençleri için!

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE), Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi protokolü imzaladı. Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında faaliyet gösterecek merkezinin protokol imza törenine İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Gençlik ve Spor İl müdürü Cemil Şensöz ve İskenderun İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, kendisine gösterilen misafirperverlik ve kütüphane binasında açılacak olan gençlik merkezi çalışmaları için Rektör Depci’ye teşekkür ederken; İSTE’nin kurulduğu günden bu yana bölgeye ve ülkeye katmış olduğu değerinde önemine dikkat çekti.

İSTE Rektörü Depci, ziyaretten ve protokolün imzalanması konusunda duyduğu memnuniyeti belirterek, “İSTE Gençlik Merkezi’yle gençlerimize farklı alanlarda destek olmayı amaçlıyoruz. Hem fiziksel hem de eğitim noktasında gençlerimize katkı sunacağız. Gençlik merkezlerinin mikro düzeyde bölgemize makro düzeyde ülkemize faydalı gençler yetiştirmemizde önemli bir rolü olacağına inanıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın