Doktor kardeşlerin acılarını paylaştılar

Antakyalı başarılı iki bilim insanı Prof. Dr. Emre Huri ile Doç.Dr. Gazi Huri’nin vefat eden babaları Mişel Huri taziye ziyaretlerinde rahmetle anılıyor.

Hacettepe Üniversitesi(HÜ) İleri Düzey Sağlık Teknolojileri Uygulama, Eğitim ve Araştırma Merkezi (Hacettepe STEM) Müdürü, HÜ Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Üroloji Profesörü Emre Huri ile Avrupa Genç Ortopedi Federasyonu Başkanı, Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, TÜBA-GEBİP ödüllü Gazi Huri’nin Antakya Kışlasaray Mahallesindeki baba evlerinde gerçekleşen ziyaretlere Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

İş insanı ve Antakya Ortodoks Kilisesi Cemaati üyesi, önceki dönem Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Merhum Mişel Huri’nin ailesine başsağlığı dileklerini sunan konuklarını kapıda karşılayan iki doktor kardeş Emre ve Gazi Huri, Huri Ailesi adına cenaze töreninde de kendilerini yalnız bırakmayıp acılarını paylaşan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, ziyaretlerine gelerek acılarını paylaşan herkese teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın