Yüreklere ateş düştü

Kırıkhan – Hassa yolu üzerinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen iki uzman çavuşun kimliği belli oldu.  Askeri sevkiyat tırının lastiğinin patlaması sonucu tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpmasıyla şehit düşen Ulaştırma Uzman Çavuşlar Şehit Halit Altun’un İstanbul Esenler, Şehit Uzman Çavuş Necati Yatkak’ın Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.

Suriye’de teröristlerin askeri araca tanksavarla hain saldırısı sonucu da Aksaraylı Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz (24) şehit düştü. Çatışmanın yaşandığı hain saldırıda Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Ihlara Beldesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz ile kazada şehit düşen Halit Altun ve Necati Yatkak’ın acı haberi baba evine ulaştı.

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Zeytin Dalı Hareket bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz ile ve dün Hatay’da askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Ulaştırma Uzman Çavuş Necati Yatkak ile Ulaştırma Uzman Çavuş Halit Altun için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakanlığın Twitter hesabından yayımlanan mesajında Akar, “Kahraman silah arkadaşlarımız, 3 Haziran 2021 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın