Bakanlıklarda Hatay zirvesi!

Hatay AKP Milletvekilleri, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile birlikte bakanlık nezdinde yaptıkları ziyaretlerin ardından Antakya Millet Bahçesi’nin ihale sürecinin 16 Haziran’da başlayacağını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Enerji Bakan Yardımcısı Alpaslan Bayraktar’ı ziyaret eden Hatay AKP Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediyle Başkanı İzzettin Yılmaz ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Hatay Millet Bahçesi’nin yanısıra  Hatay Kültür Merkezi’nin yapımını gündeme getirdi.

Hatay’daki doğalgaz ve enerji sorununu da aktaran milletvekilleri, Hatay’ın güzelliklerine güzellik katacak projelerin yakın zamanda ihale edileceğini belirterek, hem kabulden, hem de desteklerinden dolayı ilgili bakanlara teşekkürlerini sundu.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ziyaretlerin yanısıra Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile Çamaltı, Kışlak ve Aşağıpulluyazı mahallelerinde yapılacak olan sentetik çim yüzeyli futbol sahalarımızın protokolünü imzaladı.

VeKİL Kaşıkçı’dan Kapısuyu gençlerine müjde

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Hatay’a Güreş Eğitim Merkezi kurulması yönünde destek isterken, Samandağ Kapısuyu gençlerinin halı saha talebini iletti. Hatay’a Güreş Eğitim Merkezi sözü alan Miletvekili Kaçıkçı, bakandan Kapısuyu köyündeki gençlere de Halı saha ile birlikte basketbol sahası müjdesi verdi.

Bir cevap yazın