Karaağaç TMO’nun eski halinden eser kalmadı

Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, beraberindeki daire başkanları ile birlikte Arsuz Karaağaç Sahili’nde bulunan ve Antıoche- Alexsandratte Turizm Ltd. Şti  tarafından kiralanan tesislerindeki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Arsuz Karaağaç sahilinde 43 dönüm alana sahip, 60 oda, 140 yatak kapasiteli TMO tesisi ziyaretinde Genel Müdür Güldal’a İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Kaya, Alım ve Muhafaza Daire Başkanı Gökhan Gürbüz, Ticaret Daire Başkanı Çağatay Maraş, TMO İskenderun Şube Müdürü Suat Ünlü ile yardımcıları da eşlik etti.

Şirket ortakları Bestami Tamer ve Behçet Alkan ile birlikte tadilat çalışmaları devam eden tesisi gezen Müdür Güldal, tesisin işler hale getirilmesinin bölge açısından önemli olduğunu vurgulayarak, hem istihdam sağlayacak, hem de bölge turizmini canlandıracak, aynı zamanda ülkeye katma değer kazandıracak tesisi 20 yıllığına kiralayarak yatırım yapan girişimcilere ayrıca teşekkür etti.

Denize sıfır noktada bulunan tesisi yaz sezonuna yetiştirmek için çalışmaların daha da hızlanması gerektiğini ifade eden Güldal, pandemi döneminde ellerini taşın altına koyan iki ortağa tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Müdür Güldal, daha sonra beraberindeki heyete eşlik eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Özova grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat İçcan, Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik ile birlikte Beyazıd-ı Bistami Hz. Türbesi’ni ziyaret etti.

Bir cevap yazın