Nüfus müdürü Arsuz’a veda etti

Arsuz İlçe Nüfus Müdürlüğü görevini yürütürken Hakkari İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak tayini çıkan  Cengiz Göç, Arsuz’a veda etti.

Yaklaşık 1.5 yıldır görev yaptığı ilçeden ayrılmadan önce Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret ederek, görev süresi boyunca kendilerine ve teşkilatlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sunan Göç, daha sonra kurum müdürleri ile öğretmenevinde bir araya geldi.

İlçe Nüfus Müdürü Cengiz Göç’e başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı şahsı ve ilçe halkı adına teşekkürlerini sunan Kaymakam Sarı, özellikle pandemi süreci boyunca bu zorlu günlerde şahsen ve teşkilatça göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, günün anısına hazırlamış oldukları teşekkür plaketini takdim etti.

Nüfus Müdürü Cengiz Göç’ün, Arsuz’da her zaman evi olduğunu ve kimin kapısını çalsa kapıların kendilerine açık olacağını belirten Kaymakam Sarı, hizmeti halkın evlerine kadar götürülmesi noktasında gece gündüz demeden yapılan çalışmaları herkesin takdirle karşıladığını da ifade etti.

Müdür Göç de Kaymakam Sarı ve mesai arkadaşlarına, kurum müdürlerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Arsuz halkına gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu.

Bir cevap yazın