Pazarlarda tedbirleri elden bırakmayın!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlin Valiliklerine gönderilen “Pazar Yerleri Genelgesi” gereğince 15.05.2021 Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında açılacak olan yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri ile ilgili vatandaşları uyardı.

Maske, Mesafe ve Temizlik başta olmak üzere alınan tüm tedbir / kararlara titizlik, hassasiyet ve sağduyu ile riayet edilmesini rica eden Kaymakam Yönden, tedbirlerin elden bırakılmamasını istedi.
İskenderun’da 4 semt pazarının açık olacağını belirten Kaymakam Yönden, tebirlerle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Pazar yerlerine anılan tarihlerde saat:10.00’dan önce kesinlikle vatandaş girişi olmayacağı gibi araç/vasıta kullanmaksızın, ikametine en yakın pazar yerine gidilebilecek ve en geç saat:16.00 da pazar yerleri alışverişe kapanarak, vatandaş tahliye edilecektir.
İkamete En Yakın Pazar Yeri
Araç/Vasıta Kullanılmayacak
Pazar Yeri Vatandaş Giriş: 10.00
Pazar Yeri Vatandaş Çıkış: 16.00
Bu doğrultuda ilgili/yetkili kurum temsilcileri ve kolluk kuvvetlerince kontrol ve denetim titizlikle yapılacak olup, kesinlikle taviz verilmeyecektir..!

Açık Olacak Semt Pazarlarımız :
Denizciler Mahallesi Semt Pazarı
-Sakarya Mahallesi Semt Pazarı
-Dumlupınar Mahallesi Semt Pazarı
-Mustafa Kemal Mahallesi Semt Pazarı

Bir cevap yazın