Arsuz büyük bir aile!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, şehit ailelerine gerçekleştirdiği bayram ziyaretlerinin ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli nöbetçi personel ile 112 istasyonunda görevli sağlık personeli ile bayramlaştı.

Kaymakam Sarı, ilk olarak 1994 yılında Diyarbakır ili Ergani ilçesinde şehit olan Zeynettin Özalp‘ın Çetillik Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit ailelerinin baştacı olduklarını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Kaymakam Sarı, şehit ailelerini her fırsatta ziyaret edip, onlarla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, pandemi tedbirleri kapsamında şehit ailelerine şahsı, emniyet, jandarma personelleri adına iyi bayramlar diledi.

Arsuz için görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli nöbetçi personel ile 112 istasyonunda görevli sağlık personelini ziyaret eden Kaymakam Sarı, personelin personelin sorunlarını dinleyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bayramda görevde olan, fedakarca görevlerinin başında olan kolluk görevlileri ve sağlık personeli ile vefa destek ekibine de pandemi sürecinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından teşekkür ederken, görevli personel de Kaymakam Sarı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın