Reyhanlı Patlaması’nın acısı dinmedi!

Reyhanlı’da 11 Mayıs 2013’te bombalı araçla gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden 53 kişi ölümlerinin 8’nci yılında törenle anıldı.

Patlamada hayatını kaybedenlerin fotoğraflarından oluşan pankartın 11 Mayıs Şehitler Anıtı’na asıldığı törene Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi ve İsmet Tokdemir, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, 11 Mayıs Reyhanlı Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

 Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, geçen 8 yıla rağmen yüreklerindeki ateşin hala yandığını belirterek, ““11 Mayıs 2013 Cumartesi iki bomba yüklü araçtan biri belediye binasında, diğeri de postane binasının yakınlarında infilak etti.  53 canımızı kaybettik. Kelimelerin Kifayetsiz kaldığı, Boğazların düğüm düğüm olduğu an, Acıların tarifi yok, içimize düşen ateş hala yanıyor… Yüreklerimizdeki acı küllense de bu ateş asla sönmeyecek. İlçemizde düzenlenen hain saldırılarda hayatlarını kaybeden aziz Şehitlerimizi Şükranla, Minnet ve rahmetle yad ediyoruz. Kayıplarımız bu vatanın aziz şehitleridir ve öyle kalacaklar. Saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın