İskenderun’dan 3 final!

Misli.Com. 3. Ligi Play-Off müsabakası 2. Tur Çeyrek final karşılaşmasında İskenderun FK. her iki yarıda atılan gollerle Belediye Kütahyaspor’u 3-2 mağlup etti.  İskenderun FK, Belediye Kütahyaspor’u son 15 günde 3 kez yenerek önce şampiyonluktan etti, sonra da Play-Off’dan eledi.

Afyonkarahisar Zafer Stadı’nda yapılan ve Çağdaş Altay, Seyfettin Ünal ile Mehmet Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada turuncu – mavili futbolculara İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile kulüp Başkanı Hakan Polat da tribünden destek verdi.

İskenderun Futbol Kulübü’nün gollerini 19. dakikada Oğuzhan Erdoğan, 61 ve 71. dakikalarda Uğur Uğur attı. Biri ligin son maçı, İkisi play-off karşılaşmasında İskenderun Futbol Kulübü’ne yenilen Belediye Kütahyaspor’un gollerini ise 26 ve 54. dakikalarda Enes Nalbantoğlu attı.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Belediye Kütahyaspor’lu Ömer Yanık 70. dakikada kırmızı kart gördü.

Maç sonunda yarı finale yükselerek, bir üst lige çıkabilme umutlarını devam ettiren İskenderunsporlu futbolcuların tur sevinci görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın