İskenderun kenetlenirse kazanır!

Misli. Com 3. Ligi 2. grupta ligin son karşılaşmasında İskenderun FK, lider Kütahyaspor’u 2-1 yenerek hem play-off’u garantiledi, hem de şampiyonluğu Nazilli Belediyespor’a hediye etti.  İskenderun FK, liderlik koltuğundan ettiği rakibi ile perşembe günü yine Plaf-Off’un ilk maçında karşı karşıya gelecek.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan ve bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun FK. güçlü rakibi Belediye Kütahyaspor’u 2-1 mağlup ederek Play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mücahid Adem Çelebi ile Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk golü ev sahibi İskenderun FK dan geldi. Karşılaşmanın 11. dakikasında İskenderun FK’nın kazandığı penaltı atışında Oğuzhan Erdoğan, topu Belediye Kütahyaspor filelerine göndererek takımı 1-0 öne geçirdi.

Belediye Kütahya Spor 30. dakikada Güven Güneri ile eşitliği sağladı. 1-1

Karşılaşmanın 56. dakikasında ev sahibi İskenderun Fk, Abdurrahman Kuyucu’nun attığı golle 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderun FK 50 puan ile ligi 5. Sırada tamamlayarak Play-Off’ta oynamaya hak kazanırken, Belediye Kütahyaspor’da haftalardan beri liderliğini sürdürdüğü grupta şampiyonluğu bir puanla Nazilli Belediyespor’a kaptırdı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Play-Off’a çıkma başarısı gösteren İskenderunluların mutluluğu görülmeye değerken, haftayı yenilgiyle kapatan ve şampiyonluğu kaybeden Belediye Kütahya Sporlular ise sahada gözyaşı döktü.

Bir cevap yazın