Türk Yıldızları, İskenderun’da bir başka parladı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği Havacılık Günleri etkinliklerinin bir parçası olarak İskenderun’da selamlama ve gösteri uçuşu yapan Türk Yıldızları’nın gösterisini kaçırdım diye üzülmeyin.

 İSTE, Hatay Valiliği ve İskenderun Kaymakamlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Türk milletinin gökyüzündeki milli takımı Türk Yıldızları’nın İskenderun’u Selamlama ve Gösteri Uçuşu’nu kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, yıldızların gökyüzündeki imzasını İskenderun Teknik Üniversitesi Havacılık Topluluğu’nun Youtube sayfası https://www.youtube.com/channel/UClW-kbbZxqoralf3fAjhcpA adresi üzerinden izleyebilecek.

Pandemi dolayısıyla vatandaşların toplanmadan, gösteriyi gökyüzünden takip ettiği etkinlikte, İskenderunluların çoğu balkonlardan ve apartmanların teraslarından izleyebildi.  ‘İstikbal göklerdedir’ diyen Atatürk’e selam duran Türk Yıldızları’nın İskenderun semalarındaki fotoğrafları kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Selamlama gösterisinin ardından İSTE Rektörü Tolga Depci, Türk Yıldızları ekibi ve değerli komutanlarına plaketle teşekkür etti.

Bir cevap yazın