Mustafa Kemal Mahallesi’ne spor yatırımı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mustafa Kemal Mahallesi’nde yapılacak olan kapalı spor salonu projesini mahalle muhtarı İsa Taş ile birlikte yerinde inceledi. Daha önce kente 15 farklı spor tesisi kazandırdıklarını ifade eden Başkan Tosyalı, yer teslimi yapılan kapalı spor salonunun da  bölgede büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

Kentin farklı bölgelerinde hizmete sunulan spor tesislerinin önemli spor aktivitelerine ev sahipliği yaptığını söyleyen Başkan Tosyalı, “Spora verdiğimiz önem İskenderun’da yaşayan herkesin spor yapmasına destek olmak amaçlıdır. Yapılan spor yatırımlarımız ile çocuklarımız, gençlerimiz ve mahalle sakinleri spor yapıyor ve bu şekilde herkesimi spora teşvik etmiş oluyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelerde spor salonları yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız spor yapmak istesin. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise, yer teslimi gerçekleştirilen Kapalı Spor Salonu projesinden ve yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın