Yiğit Bebeğe, yiğitçe destek!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, SMA hastası Yiğit Bebek’in tedavi masraflarına destek olmak için bir aylık maaşını bağışlarken, bütün atanmış ve seçilmişlere de çağrı yaptı.

Yiğit Akkaya’nın oldukça masraflı olan bu hastalığın pençesinden kurtulması için büyük bir mücadele örneği veren ailenin çabasına her fırsatta katkı sunan ve konuyu daha önce de TBMMýe taşıyan Milletvekili Topal,  normal şartlarda sosyal devlet anlayışıyla hükümetin bu tür hastalara ilaçlarını getirmesi gerektiğini vurguladı.

Hatay Halkı’nın yiğit bebeğe sahip çıkacağına inandığını söyleyen Topal, “15 ilçe belediye başkanı ve büyükşehir belediye başkanı da dahil hepimiz el ele şuanda tedavisi mümkün olan Hatay’lı Yiğit bebeğimize yardımcı olalım. Hatay Halkı her zaman mağdurun yanındadır, hastalar için elinden geleni yapmıştır.  Yiğit bebeğin tedavisine de gerekli yardımın toplanacaktır. Sayın Valimiz başta olmak üzere bütün seçilmiş ve atanmışlara Yiğit Bebeğin ailesinin talebine kulak verin. Sosyal devlet olmanın gereği olarak tedavisi mümkün bu çocuğumuza hep birlikte destek olalım” dedi.

Yiğit Akkaya’nın babası Bahadır Akkaya da, desteklerinden dolayı Milletvekili Serkan Topal’a teşekkür etti.

Bir cevap yazın