Sizlerle huzurlu, ‘Güneş’li günler görüyoruz!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, polis ekibiyle birlikte Polis Haftası ve Emniyet Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kaymakam İskender Yönden’in ardından  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Büyük bir fedakarlıkla görev yapan İskenderun Polisi’nin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki başarılarına dikkat çekilen ziyaretlerde, Müdür Nevzat Güneş şahsında bütün polis teşkilatının Polis Haftası kutlandı.

Polis Haftası’nın öneminden bahseden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirterek, üstlendikleri görevin yerine getirilmesinde verdikleri desteklerden dolayı Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın suç ve suçlularla daha etkin ve daha kararlı bir şekilde mücadele etmek için zaman mefhumu gözetmeksizin, zor şart ve koşullarda görevini cansiperane yerine getirdiğini söyleyen Kaymakam Yönden, “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, kutsal vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alan her türlü tehdit ve tehlikelere karşı özveri ile mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, cesaretini milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyor, Müdürümüz Nevzat Güneş şahsında emniyet teşkilatında görevine devam eden tüm personellerimiz ve ailelerine sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı da tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

Bir cevap yazın