Güvenliğin yanında geleceğe de ‘Güneş’!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, 10 Nisan Polis Haftası’nda konuk ettiği ağır misafirle, güvenli geleceğin inşasına da katkıda bulundu. Halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla amansız mücadeleyi sürdüren Müdür Güneş, ileride polis olmayı isteyen 4 yaşındaki Toprak Ali Yalçın’ı konuk ederek, polis üniforması giydirdi.

4 yaşındaki oğullarının polisleri çok sevdiğini ve polis olmayı istediğini anlattığı Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,  Toprak Ali ile tanışmak istedi. Ailenin de onayıyla Yunus Polisleri tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen minik Toprak Ali, polis sevgisini bizzat Müdür Güneş’e anlattı.

Minik Toprak Ali’nin polis amcaları ile oldukça keyifli anların yaşandığı buluşmada, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, bilinçli bir şekilde büyüyen nesillerin, suç oranlarının düşmesindeki önemine dikkat çekti. Minikler ile polisler arasındaki güçlü bağın geleceğe taşınması açısından Toprak Ali’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu anlatan Güneş, minik konuğunun polislik üzerine merak ettiği soruları cevaplamayı da ihmal etmedi.

Bir cevap yazın