Uyuşturucu temizliğine devam!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş koordinesinde ilçe genelinde adeta kuş uçurmayan Narkotik Suçlarla Mücadele(NSM) Grup Amirliği, uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik 23- 29 mart tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, çeşitli türde uyuşturucu ile birlikte 38 kişiyi gözaltına ekipler, ayrıca bir evde düzenledikleri operasyonda da 7 adet dişi hint keneviri bitkisi ele geçirdi.

Son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 374,26 gram sentetik kannabinoid, 7 gram esrar, 313 adet captagon hap, 47,22 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirilirken, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan 6 şahıs adli mercilere intikal ettirildi, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, M.Ö isimli şahsın ikamet adresinde arama yapan ekipler, ayrıca evin farklı yerlerinde 6 parça halinde  şeffaf poşetler içerisinde toplam 110,50 gram sentetik kannabınoıd maddesi ve balkon kısmında saksılara ekilmiş ve bakımı yapılmış şekilde boyları 60 cm ile 100 cm arasında değişen 7 adet dişi hint keneviri bitkisi ele geçirdi.

Bir cevap yazın