İskenderun sanatla ‘Can’lanıyor!

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Ahmet Öz’ün vefatının ardından gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa, bölgenin çok sevilen önemli bir değeri, kültür elçisi ve beyefendi kişiliğiyle takdir toplayan ismi Ferra Filtre A.Ş Genel Koordinatörü Can Teymur getirildi.

Naifliği ile sanatın sihirli gücünü birleştirerek ortaya koyacağı çalışmalarla adeta İskenderun’un ruhunu besleyecek olan Teymur, kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, Dernek Başkanı merhum Ahmet Öz’ü saygı ve özlemle anarken, şahsına duyulan güven ve teveccüh için de bütün üyelere teşekkür etti.

İskenderun Belediyesi Musiki Derneği olarak kültür – sanat adına çok güzel çalışmalara imza atacaklarının mesajını veren yeni başkan Can Teymur, “Uzun yıllardan beri derneğimizin gelişmesinde büyük hizmetleri olan, çok değerli başkanımız ve aynı zamanda TÜMFED Genel Sekreteri Ahmet Öz’ü kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü duyuyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Geçen hafta yapılan genel kurulumuzda yeni yönetim ve denetim kurullarımız ile TÜMFED delegelerimizi seçtik. Bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, göreve seçilen arkadaşlarımızla birlikte müzik, folklor ve sanat adına İskenderun’umuzda başarılı çalışmalar yapacağımıza ve bayrağı daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Genel kurulumuza teşrif ederek, bizleri yalnız bırakmayan ve her zamanki gibi desteğini esirgemeyen İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya ve üyemiz olan İşadamı Sayın Nuri Üysen’e şükranlarımızı sunarız” dedi.

Can Teymur başkanlığında oluşturulan İskenderun Belediyesi Musiki Derneği’nin yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu; M. Fatih Demiral Başkan Yardımcısı, M. Fatin Bereketoğlu Başkan Yardımcısı, H. Leman Gengüç Genel Sekreter, Nesrin Köybaşı Sayman, Cahide Sümbültepe Veznedar, Nurhan Vekiloğlu Üye, Mehmet Çelik, Tevcide Keskin Üye, Şekip Abacı Üye, Şeref M. Karan Üye.

Denetim Kurulu; İbrahim Açıkgöz, Janset Ciminli, İnsaf Sultanoğlu, Mehmet Belli, Zeki Kaysar.

Bir cevap yazın