En ‘Milli’ aşk nikahla taçlandı!

Yarışmalara konu olan sayısız fotoğraf ve ülke gündeminde ses getiren binlerce habere imza atan Anadolu Ajansı Bölge Muhabiri Burak Milli, en değerli imzasını bir ömür mutluluk için attı.

Ayşen Bolat ile aşklarını nikah masasında taçlandıran acar muhabir Burak Milli’yi en mutlu gününde meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Pandemi dolayısıyla, nikah ile sınırlandırılan törende Ayşen ile Burak Milli çiftinin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı kıydı. Basın camiası ve tüm sevenlerinin huzurunda ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünya evine giren genç çiftin nikah şahitliğini ise İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Çevre Koruma Derneği İskenderun Şube Başkanı Nermin Kara Yıldırım ve meslektaşı Berkay Arıkan üstlendi.

Başkan Tosyalı’nın kıydığı nikahın ardından, evlilik cüzdanını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Yuvayı dişi kuş’ yapar diyerek güzel gelin Ayşen’e takdim etti. Kendileri ile birlikte kamu görevi üstlenen bir basın mensubunun nikâh törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarı, evlilik gibi önemli bir müessesenin güven ve sevgi üzerine inşa edilmesiyle mutlu ve huzurlu bir aile ortamının oluşacağını belirterek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül’ün de genç çiftin mutluluğuna ortak olduğu törende, Ayşen ve Burak çiftini kutlayan Başkan Tosyalı genç çifte kahve fincanı hediye etti. Nikah sonrası Ayşen ve Burak çifti aileleri ve sevinçlerini paylaşan dostlarıyla bol bol fotoğraf çekildi.

Bir cevap yazın