İskenderun’un her köşesinde güzel insanlar var!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, birlikte yaşama kültürünün kenti İskenderun’da Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur eşliğinde ortodoks cemaati mensubu yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti. ‘Tevazu, samimiyet ve dayanışma’ ziyaretleri olarak gerçekleştirdiği hoşgörü ziyaretlerinde Kaymakam Yönden,  ‘Memleketimiz de bir, gönlümüz de’ diyerek, yaşlıların sorunlarını dinledi, sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Söz konusu ziyaret programları çerçevesinde Numune Mahallesi sakinlerinden Atina Karacan, Barbaros Mahallesi sakinlerinden Meleki Kabaca ve Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden Yoland Maringil’i hoşgörü ve kardeşliktir şiarıyla ziyaret eden Kaymakam Yönden, rahatsız olan yaşlılara  geçmiş olsun dileklerini sundu.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur da, gerçekleştirilen anlamlı ziyaretlerden dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederek, “Ortodoks Cemaatimiz mensubu yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, bir ihtiyaçları olup olmadığını soran ve onlarla hasbihal ederek gönülleri fetheden İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden’e şükranlarımızı, içten sevgi ve saygılarımızı sunarız. Sağolun, varolun Sayın Kaymakamımız” dedi.

Bir cevap yazın