Hatay’da ‘Hüseyin Yayman’ farkı!

24 Haziran 2018 seçimlerinde Hatay Milletvekili olmaya hak kazanan milletvekilleri içinde, bugüne kadar vatandaşlara hizmet konusunda en iyi performansa sahip isimleri araştırdık. Üç yıla yakın sürede hem hizmet, hem de vatandaşın gönlünü kazanma konusunda 11 milletvekili içinde Hüseyin Yayman zirvedeki isim oldu.

Sadece çalışkanlığıyla değil, dürüstlüğü ve vatandaşların gönlüne samimi dokunuşlarıyla dikkat çeken Yayman, Hatay’a hizmet yarışında takdir ediliyor.

Sadece Hatay’da değil, Ankara’da da bütün mesaisini Hatay’a harcayan Milletvekili Hüseyin Yayman, beyefendi kişiliğiyle çok seviliyor.

Bir dönem Turizm Bakan Yardımcılığı görevini de başarıyla yapan Hüseyin Yayman, Hatay’daki turizm ve kültür değerlerine örnek dokunuşlarıyla biliniyor.

Hataylı yöneticileri ve hemşerilerini Ankara’da en iyi şekilde ağırlayan ve hizmet taleplerine öncülük eden Yayman, Hatay’daki hoşgörü anlayışının da temsilcisi.

Hiçbir parti ayrımı yapmadan ilçelere hizmeti büyük bir aşkla götürme gayretiyle sevilen Hüseyin Yayman, tam bir Hatay aşığı.

Hüseyin Yayman’ın TBMM’deki odasında; Atatürk’ün özel resimleri, Hatay’ın kahramanı, ilk ve son Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen’in resmi, Atakaş Hatayspor’un bayrağı, Hatay’ın kültür ve turizm fotoğrafı, Hatay’ın hoşgörü resmi ile Hatay’a ait temalar bulunuyor.

Akademisyen ve gazeteci kimlikleriyle de Hatay’ın tanıtımına büyük katkı sunan Milletvekili Hüseyin Yayman, her yönüyle zirvedeki isim olmayı hak etti.

Bir cevap yazın