Meteoroloji yine uyardı!

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü’nün verileri doğrultusunda beklenen soğuk hava ve fırtına yüzünü İskenderun ve Arsuz’da dolu, Yayladağı ve Altınözü ilçelerinde de kar yağışı ile gösterdi.

İl genelinde hava sıcaklığının hissedilir derecede düştüğü gözlenirken, Arsuz’da bir anda yağan dolu kar görüntüsü oluşturdu. Arsuz’da dolu yığınları ile Yayladağı yolu Şenköy – Kışlak arası ve Altınözü ilçesindeki kar yağışını gören vatandaşlar, cep telefonlarına sarılarak, görüntü paylaştı.

Denizden fırtına uyarısı!

Meteoroloji’den yapılan yeni uyarıda, Akdeniz’de kuvvetli fırtına beklendiği belirtildi.  Batı Akdeniz’de bugün kuzey ve kuzeybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde(75-90 km/sa) etkili olması beklenen şiddetli kuvvetli fırtınanın, Perşembe (18.02.2021) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Doğu Akdeniz’de ise rüzgarın bugün kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Perşembe (18.02.2021) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenirken, vatandaşların sel ve fırtınaya karşı hazırlıklı olmaları istendi.

Bir cevap yazın