Hayko Cepkin’in Hatay’a aklı gitti!

Hatayspor’u izlemekten keyif duyduğunu belirten Anadolu rock müziğinin başarılı isimlerinden Hayko Cepkin ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın twıtter paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Cepkin, Atakaş Hatayspor’un 5-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçının ardından “Hatay müthiş valla. Seyretmesi de zevkli her maçını seyreder oldum” diye attığı  tweet kısa süre içerisinde binlerce beğeni ile birçok yorum alırken, bir yanıtta Başkan Lütfü Savaş’tan geldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cepkin’in paylaşımını alıntılayarak “Takımımızın her maçını takip etmenizden memnuniyet duyduk sevgili Hayko Cepkin. Sizi kendi stadımızdan maç izlemeye davet ediyorum. Tabi künefemizin tadına bakmadan bırakmayız. :)” dedi.

Savaş paylaşımında Hayko Cepkin’in Fırtına isimli şarkı sözlerinden de alıntı yaparak, Hayko’dan gelsin; “Fırtınamsın benim, sen estikçe ben titrerim” diyerek Hatayspor’a da göndermede bulundu.

‘Hala güzel şeyler olabiliyor’

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın cevabı ve daveti üzerine Cepkin de, “Sevgili Başkanım. Tüm samimiyetim ile anlık içimden geçen bir yazı paylaştım, gördüğüm ilgi sevgi tarifsiz oldu. Bir de siz davet ediyorsunuz benim aklım gitti ‘hala güzel şeyler olabiliyor mu’ diye. Gönülden gelmek çok isterim. Malum zaman ve yol sebebi ile başarabilir miyim kestiremiyorum. Şu dönemde başaramasam da benim borcum olsun sizleri ziyaret etmek. Gönülden sevgiler saygılar. Gösterdiğiniz hassasiyet ve tüm gösterilen ilgi sevgi için de ayrıca teşekkürler. Yüzümüzde tebessüm oldu” diye yeni bir gönderi daha paylaştı.

Lütfü Savaş’ın davetini incelik olarak değerlendiren ve Hayko Cepkin’in bu davete icabet edeceğini yazan hesaplar arasında Cepkin’i evine içli köfte yemeye davet eden Hataylılar da var.

Bir cevap yazın