Hatayspor’un galibiyetini Mustafa Sayın’a ithaf etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor’un Medipol Başakşehir karşısında aldığı 5-1’lik galibiyeti aramızdan ayrılan Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a ithaf etti. Takımı İstanbul’da da yalnız bırakmayan Başkan Savaş,m iki takımı da gösterdiği centilmence mücadeleden dolayı tebrik ederken, rakibini farklı bir skor ile mağlup eden Atakaş Hatayspor’u tebrik etti.

3. Lig’e düşmek üzere olan bir takımın 5 yıllık süre zarfında bugünlere geldiğini belirten Savaş, “Takımızın takdir gören bu başarısı 5 yıllık emeğin ürünü. Sezona başlarken Süper Lig’i tatlandıracağız demiştik. Centilmence mücadelemize devam edeceğiz. Kulüp olarak futbolu, sporu daha önemli hale getirmeye çalıştık ve bunu yapmayı sürdüreceğiz. Genç futbolcuları keşfedip hem Türk futboluna hem dünya sporuna kazandıracağız. Galibiyet dolayısıyla futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her zaman takımımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Atakaş Hatayspor’umuzun 5-1’lik İstanbul Başakşehir galibiyetini dün aramızdan ayrılan Yayladağı Belediye Başkanımız, kıymetli dostum Mustafa Sayın’a ithaf ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Salı günü oynayacakları Fenerbahçe maçından da galip ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen Savaş, “Maçlarımıza gelecek misafirlere seyir zevki yüksek futbol izletmek istiyoruz. Bunun yanı sıra şehrimizin güzelliklerini göstermeyi ve yemeklerimizi tattırmayı arzuluyoruz. Umarım güzel bir maç olur ve hak eden kazanır” dedi.

Bir cevap yazın