İskenderun NARKOTİK affetmiyor!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele(NSM) Grup Amirliği ekipleri yaptıkları başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor.  Özellikle pandemi sürecinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in talimatlarıyla vatandaşların huzur ve güvenliği için her tedbiri alan, suçluların yakalanması ve suç unsurlarının da ele geçirilmesi noktasında çalışmalarını kararlılıkla sürdüren ekipler İskenderun ve Dörtyol’da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik düzenledikleri operasyonlarda 2 kişiyi gözaltına aldı.

İskenderun NSM Grup Amirliği görevlileri ve Dörtyol İstihbarat Büro Amirliği görevlileri tarafından koordineli bir şekilde yapılan çalışmalar sonucu Dörtyol’da yapılan ikamet aramalarında A. S. isimli şahsın ikametinde Daralı 4,60 gr esrar, 1adet P114 ibareli tabanca ve tabancaya ait şarjörde 7,65mm çapında 7 adet fişek ile şahsın annesine ait olan ikametinde yapılan aramada ise ayrı ayrı iki Poşet içerisine sarılı vaziyette 765 gr ve 150 gr esrar ile bir adet WİGAM ibareli beyaz renkli hassas terazi ele geçirdi.

İskenderun NSM Grup Amirliği  ve İskenderun İstihbarat Büro Amirliği görevlilerinin koordineli olarak yaptığı çalışmalarda R.B isimli şahsın ikamet adresinde yapılan arama neticesinde Tetfif ibareli 2 adet hassas terazi, 5 cam kavanoz içerisinde toplamda darasız 300 Gram Esrar, LYRICA 300 mg ibareli 23 adet uyuşturucu hap, 3 adet captagon hap, 3 gr Metamfetamin, 2 adet ibaresiz hap, 1 Adet ZİGSAUER P-320 ibareli TABANCA, bu tabancaya ait 1 Adet şarjör ve 50 adet 9.19 mm fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden kazanç sağladığı düşünülen 5555 ₺ para ele geçirdi.  Suç ve suç unsurlarına el konulurken, R.B. ve A.S. isimli şahıslar adli işlem yapılarak, gözaltına alındı.

Bir cevap yazın