İki ayrı mutluluk fotoğrafı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz ziyaretinde şiddetli rüzgâr nedeniyle evi zarar gören Züheyla Kara ile elektrik tesisatı arızası sonucu evi yanan 90 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Şeker’i yenilenen evlerinde ziyaret etti.

Vali Doğan’a Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu eşlik etti.

Arsuz’a bağlı Pirinçlik Mahallesi’nde ikamet etmekte olan ve geçtiğimiz günlerde çıkan şiddetli rüzgâr nedeniyle evi zarar gören Züleyha Kara’yı ziyaret eden Vali Doğan, betonarme ev yapılan, Arsuz Kaymakamlığı ile hayırsever vatandaşlar tarafından eşyaları yenilenen Kara ailesine hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de yeni evlerinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Doğan bir sonraki ziyaretini ise Arsuz Nergizlik Mahallesi’nde ikamet eden ve elektrik tesisatı arızası sonucu evi yanan 90 Yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Şeker’ e gerçekleştirdi.

İskenderun, Belen , Arsuz Belediyeleri ile hayırsever vatandaşlar tarafından evi yenilenen Gazi Şeker ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, Şeker ailesine yenilenen evlerinin hayırlı olmasını dileyerek ilgili belediyelere ve hayırsever vatandaşlara yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın