Alkışlar Narkotik ve İstihbarat Amirliğine

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele(NSM) Grup Amirliği ile İstihbarat Büro Amirliği ekipleri halkın huzur ve güveni için koordineli çalışmalarını kararlılık ve ciddiyetle sürdürüyor. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmada, 4 ayrı şahsın ikametine operasyon düzenleyen ekipler, 3 adreste uyuşturucu, bir adreste de Torun Silah Sanayi ibareli 17CA seri nolu tüfek ele geçirdi.

Ekipler; K. E. isimli şahsın ikametinde 59,5 gr uyuşturucu esrar maddesi, 148 adet captagon hap, 1 adet Martin Arms ibareli pompalı tüfek; A. S. isimli şahsın ikametinde 13 adet captagon hap, M. A. S. isimli şahsın ikametinde 48 gr. uyuşturucu esrar maddesi ve A.D. isimli şahsın ikametinde 1 adet Torun Silah Sanayi ibareli 17CA seri nolu tüfek, 1 adet fişeklik, 21 adet kartuş, 25 adet 6,35 çapında fişek ele geçirdi.

K. E. isimli şahıs adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alınırken, diğer şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan adli işlem yapıldı.

Bir cevap yazın