Bazı caddeler trafiğe kapatıldı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, bazı yolların araç trafiğine kapatılmasına karar verdi.  Vatandaşlardan alınan tedbir/kararlara uyulması ve uygulamalar esnasında herhangi bir aksaklık yada mağduriyete mahal verilmemesi amacıyla  titizlik ve hassasiyet gösterilmesini isteyen Kaymakam Yönden, kurul kararıyla kurallara uymayanlara “Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun” 282.maddesi gereğince idari para cezası başta olmak üzere aykırılığın şekil ve durumu da göz önünde bulundurulmak suretiyle ilgili Kanunun amir hükümleri gereğince yasal işlem yapılacağını ifade etti.

Bu bağlamda,

11 Ocak Pazartesi ve 19 Ocak Salı günü İş Bankası-eski Doğumevi arası,

12 Ocak Salı ve 20 Ocak Çarşamba günü Şehit Pamir Caddesi – Atatürk Bulvarı arası,

13 Ocak Çarşamba günü Denizciler Mahallesi Atatürk Caddesi,

14 Ocak Perşembe ve 22 Ocak Cuma günü Ulucami Caddesi eski üst geçit arası,

15 Ocak Cuma günü Fener Caddesi (Pac Kavşağı ile Meteoroloji kavşağı arası)

18 Ocak Pazartesi günü Denizciler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi,

21 Ocak Perşembe günü Pınarbaşı Caddesi (Pac kavşağı ile Pınarbaşı köprüsü arası) 08.00 – 18.00 saatleri arası bu yollar ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca, 12 Ocak Salı gününden itibaren 15 gün süreyle Kanatlı Caddesi (Havuzlu Çarşı ve Doktorlar Caddesi)’ne girişlerde HES kodu sorgulanması yapılarak, giriş ve çıkışların kontrol altına alınmasına karar verildi.

Bir cevap yazın