‘Yürekli yiğitler yoldaşın olsun’

CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Hikmet Yılmaz(65) koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  CHP Hatay’ın önemli bir neferi olan Yılmaz’ın vefatı, partide derin bir üzüntüye neden olurken, CHP Hatay İl Başkanlığı ile İl Başkanı Hasan Ramis Parlar ayrı ayrı açıklama yaptı.

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramis Parlar, yol arkadayını kaybetmenin acısını şu cümlelerle dile getirdi, “30 yıllık arkadaşım, iki dönem ilçe başkanlığımda ve halen il yönetiminde birlikte omuz omuza yürüdüğüm kardeşim yol arkadaşım Hikmet Yılmaz’ı kaybettik. Çok üzgünüm.”

CHP Hatay İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklama ise şöyle; “Fazlasıyla solcu kişi tanıdım, ama hiçbiri senin kadar kalıcı bir devrim yapamadı sol tarafımda!” Senden yana söylenecek öyle çok güzel sözlerimiz vardı ki, cesur yürekli, devrimci ruhlu güzel insan. Işıklar içinde uyu, yürekli yiğitler yoldaşın olsun.  CHP Hatay İl Başkan Yardımcımız Hikmet Yılmaz’ın zamansız vedası bizleri derinden üzdü. Hepimiz çok üzgünüz. Allah Rahmet eylesin, mekanın Cennet olsun. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi Ailesinin başı sağolsun.”

Bir cevap yazın