Kaymakam Sarı’dan anlamlı yeni yıl ziyareti

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, 2021 yılının ilk saatlerinde, ilçemizin huzuru ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşların sağlığı için görev başında olan kamu görevlilerine moral ziyareti gerçekleştirdi.

İlçenin girişlerinde bulunan güvenlik kontrol noktalarındaki polis ve jandarma ekiplerinin ardından, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde 24 saat kesintisiz görev yapan sağlık personellerini ziyaret eden Kaymakam Sarı’ya İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan da eşlik etti.

Polis, jandarma ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Kaymakam Sarı, kamu görevlilerine  kazasız belasız görevler dilerken, 2020 yılını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de covid-19 pandemi süreci ile yoğun bir mücadele içerisinde geride bırakarak, 2021 yılına yeni umutlarla girildiğini ifade etti.

Yeni bir ilçe olmasına rağmen hızla gelişme gösteren ilçemizin, 2021 yılında tüm kurum, kuruluş, siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızın katkıları ile kalkınması, tanıtımı ve her yönü ile huzur içerisinde yaşanabilir bir ilçe olması için gayretli çalışmalarımız artarak devam etmektedir. İklimi gibi insanı da sıcak olan medeniyetler şehri Arsuz’umuzun yurtiçi ve yurt dışında bulunan tüm saygı değer halkı ile ilçemizde görev yapan tüm kamu çalışanlarımız ve misafirlerimizin yeni yılını tekrar tebrik eder vatandaşlarımızın ” HAYAT EVE SIĞAR ” mottosuna uymalarının, hayati derecede önemli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, 2021 yılının tüm resmi kuruluş amir ve yöneticileri ile personeli, siyasi partilerin, meslek teşekküllerinin, dernek ve odalarının, özel kuruluşların, basın-yayın kuruluşları sahip, yönetici ve mensupları, mahalle muhtarlarımız ile tüm Arsuz’lu vatandaşlarımız ve ülkemiz için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim” dedi.

Bir cevap yazın