İskenderunlular yasağa uyuyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan polisleri uygulama noktalarında ziyaret etti.

Başkan Tosyalı alınan tedbir ve önlemleri alarak sahada nöbet tutan polis ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, evde kalarak yasağa uyan İskenderunlulara da ayrıca teşekkür etti.

İskenderun’da yasağa uyulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosyalı, “Kentimizin farklı noktalarında halkımızın huzuru ve güvenliği için görev başında olan değerli polis memuru kardeşlerimize kolaylıklar dilİyorum. Ülkemizin ve ilçemizin bir çok noktasında gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararına uyan hemşerilerime de ayrıca teşekkür ederim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek koronavirüse karşı mücadeleyi hep birlikte sürdürmeye devam edelim. Birlikte Başaracağız” dedi.

Bir cevap yazın