Vali Rahmi Doğan’dan ‘NOEL’de kardeşlik vurgusu

Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan, Hristiyan vatandaşların bugün kutlayacakları Noel Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Hristiyan vatandaşların Noel coşkusunu tüm Hatay halkının yürekten hissettiğini ifade eden Vali Doğan, kardeşlik şehri Hatay’ın sevinçte ve kederde de birlikte olduğunu vurguladı.

Vali Doğan, Hatay’daki kardeşlik ortamına vurgu yaparak, ‘Sosyal ve zengin kültürel dokusu ile hoşgörü şehri ilimizde aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun evlatları olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz Hristiyan hemşehrilerimizin Noel Bayramını tebrik ediyorum.

İbadethanelerin yan yana varlıklarını ahenk içinde sürdürdükleri, tüm semavi dinin mensuplarının kucaklaştığı, kimsenin inancına, kültürüne bakılmaksızın barış ve kardeşlik içinde yaşadığı bu topraklarda, Hristiyan vatandaşlarımızın Noel coşkusunu tüm Hatay halkının hissettiğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Hz İsa’nın doğum günü olarak kabul edilen, Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın