Hataysporlu futbolcular, Başkan Savaş’ın acısını paylaştı

Atakaş Hatayspor Futbolcuları, 1-0 kazandıkları Göztepe maçı sonrası annesi Nimet Savaş’ı kaybeden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a soyunma odasından başsağlığı mesajı gönderdi. Hatayspor’u hiçbir maçında yalnız bırakmayan Başkan Savaş cenazesi dolayısıyla katılamadığı maçta futbolcular, annesi ile birlikte çekilmiş fotoğrafının üzerine ‘Başımız sağolsun. Nimet  Annemize Allah’tan rahmet diliyoruz” yazılı pankartını açarak Başkan Savaş’ın acısını paylaştı.

Hatayspor’un resmi sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda, “Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, yönetim kurulu üyemiz Mehmet Savaş’a ve Savaş ailesine başsağlığı diliyoruz. Nimet annemizin mekanı cennet olsun” mesajı da yeraldı.

Başkan Savaş da, futbolcuların başsağlığı mesajına “ Annemiz Nimet Savaş’ın vefatı dolayısı ile başsağlığı dileyen ve dualarını esirgemeyen tüm dost ve hemşehrilerime şahsım ve ailem adına teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim” şeklinde karşılık verdi.

Bir cevap yazın