Lütfü Savaş’ın anne acısı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş, vefat etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada tedavi gördüğü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitiren merhume Nimet Savaş’ın, 85 yıllık ömrüne mütevazı bir yaşam sığdırdığı vurgulandı.

Nimet Savaş’ın vefatının başta Lütfü Savaş olmak üzere ailesini ve sevenlerini derinden etkilediği belirtilen açıklamada şöyle denildi: “Merhumenin defin işlemleri pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek, taziyeler, telefon ve sosyal medya kanalları aracılığıyla kabul edilebilecektir. HBB ailesi olarak Antakya Asri Mezarlığı’nda defnedilecek merhume Nimet Savaş’a Allah’tan rahmet, Başkanımız Sayın Savaş ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili annem Nimet Savaş, tedavi gördüğü hastanede maalesef vefat etmiştir. Pandemi dolayısı ile acımızı telefonla arayarak, mesaj göndererek, sosyal medyadan yazarak paylaşan tüm hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Allah rahmet eylesin” dedi.

Bir cevap yazın