Hatayspor, Karagümrük’ü yaktı!

Süper Lig’in 12. Hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor, kendi sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük Spor’u üstün bir oyunla 3-1 yenmeyi başardı.

Antakya Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayan mücadelenin henüz 11. dakikasında Hatay, Selim’in golüyle 1-0 öne geçti. Karagümrük 65. dakikada Jimmy Durmaz’la eşitliği yakalasa da 75. ve 83. dakikalarla Boupendza attığı 2 golle Hatayspor’u zafere taşıdı.

Maçın son dakikaları gergin geçerken 86. dakikada konuk takımdan Ndiaye, 90+2’de da Sabo kırmızı kart gördü ve Karagümrük’ü 9 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Hatayspor puanını 18’e yükseltirken Karagümrük 17 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar:

11’inci dakikada gelişen Atakaş Hatayspor atağında, Selim Ilgaz orta sahadan topu sürerek rakip ceza sahasına kadar geldi. Sol çaprazdan uzak direğin dibine güzel bir vuruş yapan Ilgaz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

65’inci dakikada skoru eşitlemek için etkili bir atak geliştiren Fatih Karagümrük, rakip kaleye kalabalık geldi. Sabo’nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Jimmy Durmaz, yakın direğe yaptığı güzel bir vuruş ile skoru eşitledi: 1-1.
75’inci dakikadaki Atakaş Hatayspor atağında Gökhan Karadeniz’in pasıyla ceza sahasına giren Boupendza, uzak direğin dibine yaptığı vuruş ile topu ağlara gönderdi: 2-1.
83’üncü dakikada yeniden rakip kaleye yüklenen Atakaş Hatayspor’da Gökhan Karadeniz’in pasıyla topla buluşan Diouf, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Boupendza’ya attı. Boupendza, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-1.
Karşılaşmada başka gol olmadı ve Atakaş Hatayspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-1 mağlup etti.

Bir cevap yazın