Halkı Bilgilendirme toplantısı 15 Aralık’ta

İskenderun’da Eliz Madencilik ve Petrol Ürünleri San Tic A.Ş. tarafından yapılması planlanan Demir Ocağı Kapasite Artışı – Boksit Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi hakkında başlatılan Çed yönetmeliği kapsamında,  halkı bilgilendirme toplantısı 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

ÇED Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince faaliyet hakkında, yöre halkını bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 15.12.2020 tarihinde saat 12.00’da İskenderun İlçesi, Karayılan Mahallesi, Utku Acun Bulvarı (Karayılan Saraç Ortaokulu yanı) adresinde Halkın Katılım Toplantısı yapılacak.

Ayrıca, belirtilen aynı gün ve adreste İskenderun ve Payas İlçeleri sınırlarında yer alan Atsız Madencilik İnş. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından da gerçekleşecek olan Demir Ocağı- Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Boksit Ocağı Projesi Toplantısı da düzenlenecek. 15.12.2020 tarihinde saat 11:00 Karayılan Mahallesi, Utku Acun Bulvarı adresinde bulunan Karayılan Saraç Ortaokulu Yanı’nda düzenlenecek olan Halkın Katılım Toplantıları tüm dünyada etkili olan Coronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için gerekli önlemler yatırımcı ve danışman firma tarafından hassasiyetle uygulanacak.

Bir cevap yazın