İSTE kampüsü güzelleşiyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’nde gerçekleşen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin eşlik ettiği Başkan Tosyalı, İSTE Hacı Mehmet Karatoyuk camii inşaatı, İSTE spor salonu ve İskenderun Ticaret Odası’nın katkılarıyla tamamlanan İTSO bulvarı hakkında bilgiler aldı.

İSTE spor salonu inşaat çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Rektör Depçi, salon tamamlandığında basketbol, voleybol ve hentbol başta olmak üzere birçok spor branşında çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapılabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

İskenderun Ticaret Odası’nın katkılarıyla tamamlanan İTSO bulvarının bisiklet ve yürüyüş yolu, yeşil alan ve ışıklı süs havuzları başta olmak üzere birçok özelliğiyle İSTE’ye ayrı bir renk kattığnı ifade eden Depçi, “Yeni bir kampüs oluşturma gayretindeyiz. Bugüne kadar destek veren kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum. Asfalt ihtiyacımız olan noktalarda yardımlarını eksik etmeyen İskenderun Belediyesi’ne ve değerli Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Bey’e bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, asfalt çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, “İskenderun Teknik Üniversitemiz İskenderun’umuz için önemli bir değerdir. Üniversitemize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın