Hüseyin Yayman, pandeminin merkezinden detaylı bilgi aldı

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’I makamında ziyaret ederek, il genelinde koronavirüs ile ilgili yürütülen sağlık çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun, Kırıkhan Karma Esnaf Odaları Başkanı ve aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Cihangir’in de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Yayman, Dünya ve ülke gündemini bir hayli meşgul eden koronavirüs hastalığı ile alakalı ilgili Hatay’da yürütülen sağlık hizmetleri, koronavirüs’ün Hatay’daki son durumu, hastanelerin yoğun bakım ve ventilatör hizmetleri, personel hizmetleri, tıbbi teçhizat yeterliliği, verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi ve yeterliliği ile alınan koruyucu önlemler ve tedbirler gibi birçok konuda istişarede bulundu.

Koronavirüsü atlatan bir milletvekili olarak, alınan tedbirlere uyulmasını tavsiye edip, büyük bir yükü omuzlayan sağlık çalışanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür eden Milletvekili Hüseyin Yayman, “Vatandaşlarımızla işbirliği içinde bu salgını yeneceğiz!” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ,yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sağlık çalışanları adına verilen destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın