İskenderun Polisi, 9 olayı aydınlattı

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, araç kurşunlama, otomobil ve işyeri hırsızlığı, araç plakaları çalınması gibi  9 ayrı suçtan 9 kişiyi gözaltına aldı. Kasten adam yaralama, araç kurşunlama, güvenliği tehlikeye düşürme iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 5’i adli makamlarca serbest bırakıldı, 4’ü ise tutuklandı.

Ekiler, 2 Araç Kurşunlama olayı, 3 İş yerinden hırsızlık olayı, 1 Mala zarar verme-6136 S.K.M- Genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme olayı, 1 kasten yaralama olayı, 2 Otomobil Hırsızlığı, araç plakaları çalınma olayını aydınlatırken, çalınan araçlar ve plakaları da ele geçirdi.

Ekipler, kasten Yaralama olayı ile ilgili, olaylara karıştığı tespit edilen C.K., C.G., B.A., A.G., B.T., H.A., S.B., M.B., V.E.  isimli şüpheli şahısları yakalanmış, şahısların ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet 7,65 mm çapında tabanca, tabancaya ait şarjör ve 10 adet MKE yapımı fişek,1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, 341 paket çeşitli markalarda sigara, 1 adet General Mobile marka tablet, 1 adet LG marka hatsız cep telefonu, 1 adet IPHONE 5 marka hatsız cep telefonu, farklı marka ve modellere ait bilgisayar, tablet ve cep telefonu malzemeleri ele geçirdi. Olaylar ile ilgili gözaltına alınan S.B., A.G., C.K., C.G., B.A  isimli şahıslar ifadeleri ardından serbest bırakılırken, B.T., H.A, V.E., M.B* isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Bir cevap yazın