Arsuz’a önemli bir sağlık yatırımı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Konacık Mahallesi’nde inşaatı hızla devam eden iki hekimli Aile Sağlığı Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Mehmet Bekçi, teknik kontrolörler ile mütahit firma temsilcisi ile birlikte inşaatta yerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Sarı, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ile de telefonla görüşerek inşaatın gidişatı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Sarı, pandemi dönemi olması nedeniyle de sağlık yatırımlarının büyük önem arz ettiğini belirterek, Devlet Hastanesi ihalesinin de bugünlerde sonuçlandırılmak üzere olduğunu müjdeledi.

330 m² alanda bina, otopark ve çevre düzeni çalışmalarının iki ay gibi bir süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Kaymakam Sarı, aile sağlığı merkezinin tamamlanması ile bölge halkının başka mahallelere taşınmasının son bulacağını, sağlık hizmetlerinin halkın ayağına geleceğini ifade etti.

Kaymakam Sarı ayrıca, merkezin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunan ve destek veren başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere bölge milletvekilleri, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri  olmak üzere tüm teknik heyete ve mahalle muhtarına teşekkür ederek, aile sağlık merkezinin şimdiden mahalleye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bir cevap yazın