Vali Doğan, tam bir Hataylı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Süper Ligin 9. Haftası’nda Atakaş Hatayspor ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanan ve 2-2 berabere sonuçlanan mücadeleyi tribünden izleyerek, takıma destek verdi.

Hatay Atatürk Stadyumu’nda oynan mücadelede Vali Doğan’a Kilis Valisi Recep Soytürk, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz eşlik etti.

Atakaş Hatayspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma sonrası açıklama yapan Vali Doğan “ Bugün 4 gollü zevkli bir oyun izledik.  Atakaş Hatayspor son dakikalarda attığı golle sahadan 1 puan almayı başardı ve sahasında yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Ben her iki takım oyuncularını da mücadelelerinden dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Maçta, ev sahibi takım Hatayspor’un gollerini 35’te Rayane Aabid, 90+7’de Boupendza kaydetti. Rizespor’un ilk golü 12’de Hataysporlu Diouf kendi kalesine göndermesiyle geldi. Konuk takımın 2. golü ise 64. dakikada serbest vuruştan harika şut çıkaran Fernando Boldrin’den geldi.

Bir cevap yazın