Galibiyette Hatay’a nefes olsun!

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin erteleme maçında Samsun Canik Belediye’yi konuk etti. Misafir takımın, ‘Kuzey’den, Güney’in kızlarına tüm ülkeme nefes olsun’ pankartıyla çıktığı maçta, Hatay’ın Melekleri Antakya Spor Salonu’nda oynanan 4. hafta erteleme mücadelesinden 121-70 galip ayrıldı.

Mücadeleye Kübra, Derin, Prince, Abdelkader ve Gueye ilk beşiyle başlayan mavi beyazlılar, ilk çeyreği 37-15 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de Hatay temsilcisinin üstünlüğü vardı. Abdelkader ve Prince ile skor üreten ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 66-34 önde giren taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü vardı. Üçüncü çeyrekte farkı koruyan ve rakibinin kendini yakalamasına izin vermeyen Hatay’ın Melekleri üçüncü çeyreği 98-53 üstün tamamladı. Yakaladığı farkı koruyan ve üstünlüğünü son topa kadar sürdüren mavi-beyazlılar parkeden 121-70 galip ayrıldı.

Bir cevap yazın