Sınırın hattında yaraları saran kahramanlar var!

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat’ın sağlık tesisleri ve bu tesislerde hizmet veren sağlık personeli ziyaretinin bugünkü durağı Cilvegözü Sınır Kapısı oldu. Acil Sağlık Hizmetleri ve UMKE personellerinin görev yaptığı sınır kapısını ziyaret eden Hambolat’a Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı da eşlik etti.

Suriye’de yürütülen TSK harekat bölgesine sağlık hizmeti vermek amacıyla Cilvegözü Sınır Kapısı’nda bulunan UMKE Acil müdahale çadırı ile tam donanımlı acil ambulansları inceleyerek teçhizat ve donanım ihtiyaçlarını kontrol eden ve bölgede görev yapan sağlık personelleri ile biraraya gelen Hambolat, sınır noktasında görev yapmanın büyük bir özveri istediğine dikkat çekti.

Sınır noktasındaki sağlık personellerinin sorunlarını dinleyen Hambolat, ’’Sınırın bu noktasında verdiğimiz hizmetler devletimizin ne denli büyük olduğunun bir örneğidir. Ben ve sınırda görev yapan personellerimiz bu bilinç ile hareket ediyoruz, etmek zorundayız. Bu tür kritik noktalarda görev yapmak zordur. Sabır ister, motivasyon ister, dikkat ister, emek ister. Sınırda görev yürüten tüm personellerimizi tebrik ediyor, güç, kuvvet ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Bir cevap yazın