HATSU’da yoğun gündem!

HATSU Genel Kurulu, 2020 Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yoklama ve bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan genel kurulda, gündem maddeleri ele alınarak karara bağlandı.

HATSU’nun “2021 yılına ait performans programının” görüşülmesi,  “2021 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin” görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi.

HATSU Genel Müdürlüğü’ne 4 adet Daire Başkanı Kadrosunun ihdası ile Avukat ve Endeks Memuru Kadrolarına ait kadro değişikliği yapılmasının görüşülmesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün talimatı doğrultusunda revize edilen ‘Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Su Havzaları Koruma ve Kontrol Yönetmeliği’nin görüşülmesi, HATSU Genel Müdürlüğü “Sıhhi Tesisat Yönetmeliği”nin görüşülmesi de Hukuk ve İçişleri Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi.

HATSU Genel Kurulu 2020 Kasım ayı olağan toplantısının 2. birleşiminin 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılması oy birliğiyle karar verildi.

Bir cevap yazın