MHP’nin kan bağışı seferberliğine alkış

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, MHP Arsuz teşkilat yöneticisi Hasan Büyük ve MHP Karaağaç mahalle temsilciğinin Kızılay Haftası dolayısı ile geleneksel olarak düzenlediği geleneksel kan bağışı yoğun ilgi gördü.

Her yıl Karaağaç Semt Pazarı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen  ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen kan bağışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Hatay Barosu İskenderun Temsilcisi Sevinç Çakıcı, Kızılay yetkilileri ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kan bağışı kadar dayanışmanın önemini de ortaya koyan etkinlikte, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türk Kızılayı’nın kuruluşunu kutlayarak, kan bağışının önemine değindi.

Kan bağışını düzenleyenlerin yanısıra, kan bağışçılarına da teşekkür eden Yönden, “Kan bağışı can bağışı’ sloganıyla başlatılan kan bağışı kampanyasına herkesi destek olmaya davet etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, kan bağışı kampanyasında emeği geçenlere teşekkür ederken, ‘Kan vermek Hayat Kurtarır’ dedi.

Bir cevap yazın