İSTE, Cumhuriyet için kazandı!

İskenderun Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yılı dolayısıyla düzenlenen tenis turnuvasının finalinde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) sporcusu Mehmet Kürümüş çifte, şampiyonluğa imza attı.

Geçtiğimiz yıl Antalya’da gerçekleştirilen Üniversitesiler 2.lig tenis müsabakalarından 3.olarak dönmeyi başaran İSTE İskenderun Meslek Yüksek Okulu Metalurji bölümü öğrencisi Küremiş, Rauf Denktaş spor kompleksinde gerçekleştirilen final müsabakalarında hem tekler(single) hem de karışık(mix) kategorisinde korta çıkarak çifte şampiyonluk kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Tenis turnuvası final müsabakalarına yoğun bir katılım olduğu gözlerden kaçmazken, toplamda 90 kişinin katılım gösterdiği turnuva da, karışık kategoride Kürümüş’e, Büşra Öztürk eşlik etti.  Genç sporcu turnuvaya İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu eşliğinde hazırlanırken final müsabakası sonrası kupa ve madalyasını ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın elinden aldı.

Rektör Depci’den tebrik

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve “İskenderun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupasında çifte şampiyonluğa imza atan İSTE öğrencisi Mehmet Kürümüş ve Büşra Öztürk ile Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu’nu tebrik eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “Yakın bir zamanda tamamlanacak olan İSTE spor salonunda birçok branşta daha güzel başarılara hep birlikte imza atacaklarını” söyledi.

Bir cevap yazın